image

Aşınmış direksiyonları iki şekilde tamiri mümkündür. İlk olarak deri kaplama yöntemi ile yapılan tamir;

Direksiyon üzerindeki eski yıpranmış kaplaması titiz bir çalışma ile sökülerek yeni orjinal desen ve orjinal rengindeki deri, orjinal dikiş sistemi ile dikilmek suretiyle tekrardan kaplanır.

2. yöntem ise boya ile kısmi olarak aşınmış direksiyon simidinin aşınan kısımları tesviye edilerek orjinal desenine uygun olarak tesviye edilen kısım boyama işleminden sonra teslimi yapılır.
Direksiyon Tamiri Direksiyon Tamiri

Her iki işlemde de ve işlem sonrasında direksiyon üzerinde işlem yapıldığı anlaşılmaz ve direksiyon simidi ilk günkü orjinal görünümüne kavuşur. Tamiri yapılan direksiyon simidinin tekrar yıpranmaması için orjinal ürünler kullanırız ve bu sayede tamir işlemi gören direksiyonların tekrardan aşınması ve yıpranması söz konusu olmaz.

İşlem gören direksiyon sistemi, işlem sonarsında son kontrollerden geçirilip üzerindeki airbag mekanizması ve direksiyon üzerinde bulunan araç/teyp kontrol tuşları çalışır durumda teslim edilir.

Çeşitli nedenlerden dolayı deforme olmuş, rengi silinmiş direksiyon simitlerinizi orjinal desen ve renginde uygulamaya alarak beğeninize sunuyoruz. Bizimle farkı göreceksiniz.